Centura Salvatoare

Mai ai întrebări?

contactează-ne

Întrebări frecvente

Ce este Centura Salvatoare?

Centura salvatoare este o centură creată special pentru a ajuta pe cei cu pietre la rinichi(calculi renali) să le elimine fără a apela la intervenții chirurgicale.

La ce altceva mai ajuta Centura Salvatoare?

De efectele benefice ale Centurii salvatoare nu beneficiază doar rinichii. Centura salvatoare are efecte și este indicată în urmatoarele cazuri:

- tratarea spondilozei lombare
- hernii de disc
- insuficința circulatorie sangvină în regiunea lombară
- scolioze
- afecțiuni ale intestinelor gros și subțire
- boli uro-genitale
- constipații
- hemoroizi
- prostatite
- dureri de cap
- spondiloza cervicală
*Pentru orice afecțiune mentionată mai sus, vă recomandăn să consultați un specialist înainte de a comanda centura.

Cât de des trebuie să port Centura Salvatoare?

Este recomandat să ourtați Centura Salvatoare cât de mult posibil, inclusiv noaptea. Singura situație în care puteți da jos centura este atunci când faceți duș sau baie. Cu cât mai mult purtați centura salvatoare, cu atât mai rapid vor apărea rezultatele. Centura NU trebuie udată.

Cum se întreține Centura Salvatoare?

Periodic puteți spăla centura. Pentru asta trebuie să scoateți plăcuțele din buzunarele centurii și apoi o puteți spăla ca pe orice haină din bumbac. După uscare,introduceți plăcuțele în buzunare și continuați să purtați centura.

Cât timp trebuie să port Centura Salvatoare  (ca să văd rezultate)?

De cele mai multe ori efectele Centurii Salvatoare se simt în primele 2 săptămâni de purtare corectă. Perioada minimă de purtare a Centurii Salvatoare este în funcție de mărimea calculilor(pietrelor la rinichi). Deci este bine să purtați Centura salvatoare de la minim 3 luni pâna la 24 de luni.

La ce să aștept când încep să port Centura Salvatoare?

În primele două săptămâni e posibil sa simțiți un mic discomfort la urinare. Puteți simți usturime, ceea ce este un semn ca pietrele au început să se macine și ușor ușor să se elimine. Asta din păcate poate duce(sau nu) uneori la dureri în timpul urinatului.

Cum fac comanda?

Comanda se poate face foarte simplu:

- Pe site - adăugați produsul în coș, apoi completați datele de livrare și noi va trimitem coletul imediat după confirmare.

- La telefon: 0727.072.702

- WhatsApp: 0727.072.702

Cât durează să ajungă Centura Salvatoare la mine?

Din momentul confirmării comenzii durează 24-48 de ore pana la livrare (în afară de weekenduri)

Cum știu ce mărime a Centurii Salvatoare am nevoie?

Mărimea Centurii salvatoare este de fapt mărimea (circumferința) talie Dvs. Măsurați cu un "centimetru" lungimea (circumferința) taliei Dvs și asta va fi mărimea centurii. Mărimile sunt de la 76 la 144.

Din ce este făcută Centura Salvatoare?

Centura Salvatoare este compusă din: bumbac, propolis, ceară, alte produse apicole, parafină, ozocherită.

Alte indicații pentru Centura Salvatoare

- dureri la coloana vertebrală, litiază renală (pietre la rinichi), litiază biliară, spondiloză intervertebrală (cervicală, toracală, lombară), hernii a discurilor intervertebrale, radiculopatii, ișialgii, artroze (articulații mari și mici), reumatism, spondiloză anchilopoetică, hipertensiune arterială, ischemie cardiacă, colecistită, duodenită, pancreatită, pielonefrită, accidente vasculare cerebrale, colită, anexite, prostatită, adenom de prostată, hemoroizi, dureri de cap, dureri în picioare

Oferiți garanție pentru Centura Salvatoare?

Suntem atât de siguri că Centura Salvatoare are efecte benefice asupra corpului, încât oferim toți banii înapoi în cazul în care ati purtat centura în fiecare zi și noapte, conform instrucțiunilor timp de minim 3 luni și "pietrele la rinichi" nu s-au redus cu nici un milimetru. Pentru a beneficia de această garanție trebuie să demonstrați ca aveți calculi renali înainte de inceperea purtării și apoi să demostrați că mărimea calculilor este exact aceeași după cel puțin 3 luni de purtare a Centurii Salvatoare.

De asemenea, puteți returna Centura Salvatoare în termenul legal de 14 zile ți să primiți banii înapoi în cazul în care centura nu a fost utilizată și este returnată exact în aceeași stare cum a fost achiziționată.
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram