Centura Salvatoare

Prezența pietrelor la rinichi poate trece neobservată în multe cazuri, însă în unele cazuri acestea pot provoca disconfort și durere. Cu toate că durerile pot fi mari uneori, este important să știi că poți elimina calculi renali fără un tratament medicamentos.

Ce poți să faci pentru a scăpa de pietrele la rinichi?

Hidratează-te corespunzător

O condiție esențială pentru a preveni apariția piețelor la rinichi, dar și pentru a le elimina când acestea s-au format este hidratarea corespunzătoare. Apa și lichidele pe care le consumi ajută la eliminarea calculilor renali prin tractul uriar. Apa este cea mai bună variantă pentru o hidratare corespunzătoare și poate accelera procesul de eliminare a pietrelor la rinichi. Încearcă să bei 12 pahare cu apă pe zi, în loc de cele 8 recomandate. După ce ai eliminat piatra, ar trebui să continui să bei 8-12 pahare cu apă pe zi.

Poți pune în apă și suc de lămâi proaspăt stors, de fiecare dată. Lămâile conțin citrate, o substanță chimică ce previne formarea calculilor renali. De asemenea, citratul poate să dizolve și pietrele mai mici, permițând eliminarea lor cu și mai multă ușurință.

Urmează o dietă echilibrată

Celor care suferă de pietre la rinichi li se recomandă să urmeze, cel puțin o perioadă, o dietă cât mai echilibrată. Este important însă că fiecare pacient să discute despre programul alimentar cu medicul său care pe baza testelor și analizelor va pune un diagnostic și va determina de tip de calculi sunt prezenți. Apoi, acesta va prescrie un o dietă personalizată pentru pacientul care suferă de pietre la rinichi. Dietele pentru cei care au pietre la rinichi au câteva reguli general valabile: se evită alimentele bogate în sare și zahăr, dieta trebuie să fie bogată în calciu, se consumă sucuri de citrice, se limitează consumul de proteine de origine animală, se evită consumul de alcool, pentru că duce la deshidratare.

Poartă centură salvatoare care distruge pietrele la rinichi

Centura salvatoare este un dispozitiv ce este recomandat a fi purtat de către cei care suferă de pietre la rinichi. Este un remediu 100% natural, fără contraindicații sau efecte adverse. Centura propriu-zisă este confecționată din bumbac, iar la spate în dreptul rinichilor, este prevăzută cu două mici buzunare, în care se pun câte două plăcuțe de mărimea unei cartele telefonice. Aceasta constituie, de fapt, „secretul" efectului vindecător. Realizate dintr-un amestec de parafină, ceară curată (de albine), propolis, plus alte două componente organice nedăunătoare corpului uman, cele patru plăcuțe macină depunerile minerale din rinichi, până la transformarea lor într-un nisip extrem de fin, ce se elimină odată cu urina, fără dureri, cum se întâmplă în cazul fragmentării pietrelor cu ajutorul ultrasunetelor. În funcție de structura și de mărimea depunerilor, „topirea" acestora necesită purtarea centurii între 3 și 12 luni, atât ziua, cât și noaptea. Pacientul poate scoate centură pe perioada somnului, dacă această nu i se pare confortabilă. Dacă investigațiile după o perioadă în care centura a fost purtată indică faptul că pietrele au dispărut se poate renunța la purtarea acesteia sau se poate purta în continuare pentru a preveni apariția pietrelor.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram