Centura Salvatoare

Alimentația necorespunzătoare şi deficitara, calitatea îndoielnică a lichidelor pe care le bem zilnic, începând chiar cu apa obisnuită, reprezintă doar câteva cauze de îmbolnăvire. Între efectele dezechilibrelor organismului se află şi formarea așa-numitilor calculi (pietre - în limbaj curent), în interiorul unor organe care nu mai reușesc să elimine în totalitate toxinele şi reziduurile, favorizând astfel sedimentarea lor şi generarea unor disfuncții ce vor deveni foarte grave. Rinichii sunt puternic afectați de asemenea fenomene nedorite, iar eliminarea calculilor renali se face cu destul de multă greutate şi presupune durere, suferință, efecte colaterale pe termen lung.

Topirea și eliminarea pietrelor - Cum scap de pietre la rinichi

Dr. Grigore Şeremet — medic specialist în boli interne şi în mod deosebit ale coloanei vertebrale, ne prezintă un remediu natural de tratare a „pietrelor la rinichi": centura denumită „salvarea coloanei vertebrale şi a rinichilor. Confecționată din compuşi 100% naturali, această centură arată şi se foloseşte exact ca tradiționalul brâu, neavând absolut nimic dăunător sau care să determine efecte secundare. Centura propriu-zisă este confecționată din bumbac, iar la spate în dreptul rinichilor, este prevăzută cu două mici buzunare, în care se pun câte două plăcuțe de mărimea unei cartele telefonice. Aceasta constituie, de fapt, „secretul" efectului vindecător. Realizate dintr-un amestec de parafină, ceară curată (de albine), propolis, plus alte două componente organice nedaunătoare corpului uman, cele patru plăcuțe macină depunerile minerale din rinichi, până la transformarea lor într-un nisip extrem de fin, ce se elimina odată cu urina, fară dureri, cum se întâmplă în cazul fragmentarii pietrelor cu ajutorul ultrasunetelor. În funcție de structura și de mărimea depunerilor, „topirea" acestora necesită purtarea centurii între 3 şi 12 luni, atât ziua, cât şi noaptea; fireşte, ea va fi scoasă atunci când pacientul face baie şi eventual în timpul somnului, dacă dă o senzație puternica de disconfort. În perioada folosirii centurii, urina capătă de obicei o culoare mai roşiatică, din cauza toxinelor eliminate pe această cale. Dacă investigațiile ulterioare confirmă dispariția totală a calculilor, pacientul poate purta în continuare centura în scop profilactic. Menționăm că, practic ea are un termen de utilizare de 3 ani, efectul terapeutic maxim obținându-se în primii 2 ani. Efecte mai rapide în procesul de ”topire” a pietrelor se obțin în combinație cu alte complexe de tratament, care se pot face la cabinet.

Remediul pentru afecțiuni complexe

Un alt efect al purtării centurii se observă pe coloana vertebrală, în regiunea lombară, acolo unde acționează cele patru plăcuțe. Structurile organismului situate în această regiune, afectate de șederea indelungată pe scaun, de condusul maşinii etc., discurile intervertebrale se refac, se restabileşte structura cartilagiilor articulațiilor, ligamentelor, se elimină insuficiența de circulație sangvină. Dr. Grigore Şeremet ne-a semnalat, de fapt, obținerea unor reacții curative în lanț: dezintoxicarea, dispariția balonărilor abdomnale, a constipației şi în general a problemelor legate de funcționarea intestinelor subțire şi gros, mâinile şi picioarele expuse la frig nu mai sunt atât de vulnerabile. La acelaşi nivel, s-a observat o influența pozitivă în bolile aparatului genital, prostatite, anexite, hemoroizi etc. Datorită efectului curativ în afecțiunile amintite, pacientuI devine mai activ şi mai optimist, stările depresive dispar, astfel că, purtată timp îndelungat şi chiar profilactic, centura reprezintă un remediu pentru toată viața. Centura nu are contraindicații şi nu impune restricții legate de vârstă.

Practică și experiență

În peste 20 de ani de practică medicală, doctorul Șeremet a efectuat mai multe specializări, printre care și cardiologie, reumatologie, diagnostic funcțional, fizioterapie, baroterapie, apiterapie, hirudoterapie (tratament cu lipitori medicinale), chiropractică, acupunctură, homeopatie, ayurveda, dianeticoterapie, Huston Control Corecție și altele. Combinând mai multe metode terapeutice de tratament a obținut acțiuni curative eficiente în tratarea bolilor cronice cum ar fi: scleroza multiplă, spondiloza sau spondilită anchilopoetică.

Patologii

 • Măcinarea pietrelor la rinichi și determinarea eliminării lor
 • Tratarea spondilozei regiunii lombare
 • Hernii de disc
 • Insuficiența circulatorie sangvină în regiunea lombară
 • Scolioze
 • Afecțiuni ale intestinului gros si ale celui subțire
 • Boli uro-genitale
 • Constipații
 • Hemoroizi
 • Prostatite
 • Dureri de cap
 • Spondiloză cervicală

Pentru informații suplimentare și procurarea centurii puteti suna la 0736.855.366

sau

WhatsApp: 0736.855.366

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram